Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

Deelnemer Woonbeurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten!

15 december 2015

Dit voorjaar presenteren wij weer enthousiast onze Lumigrip trapleuningen en maatwerk balustrades tijdens de woonbeurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten in de Jaarbeurs te Utrecht. Dé Nederlandse beurs voor consumenten met bouw- en/of verbouwplannen.

Steek bij ons uw ‘licht op’ over alle mogelijkheden voor uw woning van RVS trapleuningen en (glas-) balustrades met of zonder LED verlichting. Een maatwerk product van Lumigrip past altijd!

Onze systemen zijn geschikt voor zowel project- als particuliere woningbouw. Benieuwd naar de werking en kwaliteit van onze producten? Bezoek ons tijdens de beurs op 4, 5 of 6 maart. U vindt ons bij stand C2.50

Bestel via bovenstaande link nu kaartjes met korting!

Waarom naar deze beurs?
Op de beurs ‘Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten’ vindt u alles op het gebied van bouwen en verbouwen. Van aanbouw tot opbouw en van keuken tot badkamer. De beurs is de ideale plek om ideeën op te doen en informatie te verzamelen. Er staan ruim 130 kwaliteitsbedrijven klaar om u te inspireren en te ondersteunen bij een verbouwing.

Er komt veel kijken bij de bouw of verbouwing van een huis en er zijn veel keuzes te maken.
Wij kunnen u daar bij helpen. Bezoek de Beurs Eigen Huis en… Realiseer uw droomhuis met Lumigrip!

Voor maatwerk RVS trapleuningen en balustrades met LED verlichting kunt u bij ons meer informatie opdoen tijdens de beurs.
Lumigrip kunt u vinden in de buurt van het domotica paviljoen op stand C.2,50.
Wij hopen u aldaar te ontmoeten. Alvast een prettig bezoek gewenst!

Over Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten
De beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten vindt twee keer per jaar plaats. De voorjaars- en najaarseditie worden beide in de Jaarbeurs te Utrecht georganiseerd. De afgelopen voorjaarseditie (Maart 2015) trok maar liefst circa 25.000 bezoekers. De centrale ligging van de beurs geeft mensen uit alle regio’s de kans om een bezoek te doen. Veel bezoekers kwamen dan ook gericht voor advies over een verbouwing en/of renovatie.

Openingstijden en praktische informatie

  • Vrijdag 4 maart 10.00 – 17.00 uur
  • Zaterdag 5 maart 10.00 – 17.00 uur
  • Zondag 6 maart 10.00 – 17.00 uur

Locatie: Jaarbeurs Utrecht

In de voorverkoop zijn tickets met korting online te bestellen. Een toegangskaart aan de kassa kost € 15,00 per persoon. Kinderen tot en met 16 jaar krijgen kosteloos toegang. Tijdens de beurs is gratis kinderopvang aanwezig voor kinderen van 3 t/m 12 jaar.

Deelnemer Woonbeurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten!