Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

Houtdesign trapleuningen succes op de 50 Plus Beurs!

21 september 2012

Lumigrip heeft van 11 tot en met 15 september op de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs te Utrecht gestaan. Daar presenteerden wij onze RVS trapleuningen en balustrades met LED verlichting. Voor elk interieur en type woninginrichting is er een geschikt Lumigrip product. Lumigrip heeft haar productlijnen ook ten behoeve hiervan uitgebreid met de LumiWood houtdesign trapleuningen. Ook de houtdesign trapleuningen zijn met de LED verlichtingsystemen uit te rusten, zodat men in alle stijlen veilig verlicht de trap op kan. De LumiWood houtdesign trapleuningen waren de eye catcher van de beurspresentatie. Wij hadden tijdens de beurs ook een beursactie, benieuwd naar de winnaar? Lees het volledige artikel en bekijk de beursfoto’s.

Op de eerste dag van de 50 Plus Beurs werden de nieuwe trapleuning designs onder de naam LumiWood onthuld! De nieuwe trapleuningen met houtdesign kunnen in vier verschillende kleuren volledig op maat van de traphal van de klant gemaakt worden. Er kan daarbij gekozen worden uit de houtdesigns Kersen, Eiken, Wit Eiken of Wengé.
Wie de leukste en origineelste reactie gaf op LumiWood maakte tijdens de beurs kans op een E-reader.

De winnaar is mevrouw de Bres uit Dordrecht geworden. Dankzij haar reactie is nu zij nu de trotse eigenaresse van een Sony E-reader PRS-T2. Lees onderstaand haar reactie:

Wil je een stevige grip in handen, zul je zeker bij Lumigrip belanden!

Graag bedanken wij alle deelnemers voor de gegeven reacties op LumiWood, de houtdesign trapleuning met LED verlichting!

Kleine impressie van de beurs:

Houtdesign trapleuningen succes op de 50 Plus Beurs!