Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

NIEUW: een Houten Balustrade bij Lumigrip

22 november 2015

Introductie van de houten balustrades

Lumigrip introduceerde in 2012 haar trapleuninglijn Lumiwood. Dé houten trapleuningen met RVS elementen daardoor een perfectie toevoeging voor uw trap. Als speciaal maatwerk kan nu ook een houten balustrade gemaakt worden. De bovenleuning immers in hout design uitgevoerd. Perfect passend bij uw trap, hal en interieur! Maar ook in combinatie met een traprenovatie.

Perfecte balans tussen RVS en hout: 16 kleuren!

De Lumiwood houten leuning past perfect als onderdeel bij de balustrades. Door het speciale productieproces zijn de leuningen RVS leuningen bijna niet van echt hout te onderscheiden. Lumigrip heeft mogelijkheden in hout- of steenmotieven. Totaal is er keuze uit 16 kleuren.

Verdere uitvoering van de balustrade

Afwijkend met de leuning wordt de Lumiwood houten balustrade ook afgewerkt met RVS standers. Tussen deze staanders kunt u kiezen voor RVS spijlen of glazen ruiten. Zie onderstaande voorbeelden om een compleet beeld te krijgen.

Houten balustrades zijn ook mogelijk met LED verlichting

De houten balustrade kunnen voorzien worden van verlichting. Maak een keuze uit één van de Lumigrip LED verlichtingssystemen. Deze lichtpunten worden ingebouwd in de pijp en geven uw overloop of vide een sfeervolle en unieke toevoeging.

Meer informatie?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw woning of een vrijblijvende prijs? Neem gerust contact op via het contactformulier of bel met één van onze adviseurs +31 24 663 6887 .

NIEUW: een Houten Balustrade bij Lumigrip

Bewaren