Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK – Kerstcadeau van RVS

6 december 2017

Week 48

Een praktische, stijlvolle en tijdloze kapstok: wie wilt dat nou niet? Misschien wel hét kerstcadeau van RVS waar u naar op zoek bent.. Naast het produceren van maatwerk trapleuningen en balustrades, ontwikkelt en produceert Lumigrip ook maatwerk kapstokken!

Toelichting project van de week

In het project van deze week monteerden wij kapstok model Stockholm. Volledig op maat gemaakt voor een nis bij onze tevreden klant. Door een inham te maken in het glas (voor de verwarmingsbuizen) sluit de kapstok volledig aan tussen beide muren.

Met de glasplaat bovenop, en kleinere knopjes aan de onderkant is deze kapstok geschikt voor het hele gezin! Kleinere jassen of vesten aan de knopjes, de grotere jassen aan de stevige RVS hangers en de tassen bovenop. 

De productietijd van deze kapstok bedroeg circa 8 weken. Dit heeft te maken met de levertijd van het glas. Wij gebruiken namelijk altijd veiligheidsglas en hier zit een levertijd aan van minimaal 6 weken.

Met een Lumigrip kapstok heeft u iets unieks! Iets wat uw buren niet hebben

Aan onze RVS kapstokken kunt u al uw jassen, dassen en zelfs tassen kwijt. Onze kapstokken worden zowel uitgevoerd in volledig RVS, als in combinatie met hout of glas. Onze vakmensen maken alles op maat en geheel naar wens. Alles is bespreekbaar. Aarzel daarom niet en bestel uw kerstcadeau van RVS bij Lumigrip.

Wilt u van uw kapstok een extra eyecatcher maken? Kies dan voor ingebouwde LED verlichting. Zo geeft u uw hal of bedrijfsruimte extra sfeer.

Benieuwd naar andere mogelijkheden van Lumigrip?

Neem contact op met één van onze adviseurs. Zij kunnen u heel gericht informeren over de mogelijkheden voor uw woning.

PROJECT VAN DE WEEK – Kerstcadeau van RVS