Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

Lumigrip op de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten!

8 april 2013

Voor de 5e keer participeerden Lumigrip aan de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten.: dé Nederlandse beurs voor consumenten met bouw- of verbouwplannen. Lumigrip verlichte zoals altijd haar bezoekers met verschillende modellen en LED-systemen. Daarnaast was er natuurlijk ook een nieuwtje. Benieuwd wat dat was? Kijk snel verder..

Tijdens deze beurs presenteerde Lumigrip een nieuwe manier voor aansturing van haar LED systemen, welke geplaatst kunnen worden in trapleuningen en/of balustrades. Namelijk de mogelijkheid om leuningen met LED verlichting aan te sturen met je smartphone of tablet.

Door de mogelijkheid om de aansturing ook via smartphone te laten verlopen, kunnen de gebruikers van Lumigrip de meest optimale keuze maken om de trapverlichting aan te sturen. Lumigrip wil hiermee de toepasbaarheid en het gebruikersgemak van de trapleuningen en balustrades met LED verlichting nog verder vergroten.

Over Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten
De beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten vindt twee keer per jaar plaats. De voorjaarseditie wordt in de Jaarbeurs te Utrecht georganiseerd, de najaarseditie vindt plaats in Ahoy Rotterdam. De afgelopen editie (oktober 2012) trok maar liefst 25% meer bezoekers dan de editie van najaar 2011. Uit onderzoek blijkt dat juist vanwege de slechte huizenmarkt consumenten besluiten om hun huidige woning op te laten knappen in plaats van te verkopen. Veel bezoekers kwamen dan ook gericht voor advies over een verbouwing en/of renovatie.