Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

NIEUW: Trapleuning met doorlopende verlichting

8 november 2013

NIEUW binnen de productrange van de fabrikant van Lumigrip en binnenkort geintroduceerd: het slimme verlichte trapleuningsysteem ILLUNOX®. Met dit systeem kan een doorlopende LED verlichting in de trapleuning worden gecreeerd. Deze vraag was met name afkomstig van architecten en projectinrichters voor projectbouw toepassingen. De RVS trapleuningen met de doorlopende LED verlichting van ILLUNOX® is aldus het antwoord op deze vraag uit de markt. En reeds leverbaar in zowel binnen- als buitenuitvoering.

Denk aan: vliegvelden, stations, horeca, sportcomplexen, care en cure sector en kantoorgebouwen.
Als verlichting voor verkeersruimten, zoals hal en gang, en als veilige en duurzame verlichting op de trap.

Voor de projectbouw kunnen de trapleuningen op locatie eenvoudig door een professioneel las- of montagebedrijf op maat worden gemaakt. Door het revolutionaire klik- en railsysteem is de assemblage van de diverse onderdelen zeer eenvoudig. De leuningdragers kunnen naar elke gewenste positie geschoven worden en vastgezet.

Er zijn verschillende vormen en diameters van de handgrepen beschikbaar in AISI 304 of AISI 316. De aanvullende RVS onderdelen zijn van de standaard buitenkwaliteit AISI 316. Voor uiteenlopende verlichtingswensen en -eisen wordt een range van bijpassende LED systemen, varierend in verlichtingskleur en licht output, geboden. En…eind 2015 leverbaar met RGB LED verlichting in de trapleuning!

De doorlopend verlichte trapleuning is daarbij niet alleen als muurleuning toepasbaar, maar kan ook als verlichte RVS of glazen balustrade.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit trapleuning systeem, neem gerust contact met ons op. Onze adviseurs zijn te bereiken via 024-6636887. Of stuur uw ontwerp of bouwtekening naar info@lumigrip.nl.

NIEUW: Trapleuning met doorlopende verlichting