Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

Over ons

Lumigrip: ruim 10 jaar een begrip

Vanaf 2007 is Lumigrip in de markt actief om woningen & projecten te verfraaien met RVS trapleuningen met LED verlichting. In haar bestaan heeft Lumigrip veel ervaring opgedaan met de meest uiteenlopende projecten. Daarbij heeft Lumigrip haar eigen producten en LED systemen continu verder uitgebreid en ontwikkeld. Altijd met één doel in het vizier: kwalitatief hoge producten maken waar onze klanten blij van worden.

Wie zijn wij?

Het team van Lumigrip bestaat geheel uit vakmensen die hun werk verstaan. Met veel enthousiasme en inzet realiseren ze onze Lumigrip maatwerkproducten in perfecte staat bij onze klanten. Graag stellen we ons even voor:

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De kracht van het onderscheidend vermogen van Lumigrip zit in de wijze waarop zaken aangepakt, problemen opgelost en uitdagingen aangegaan worden. Duurzaamheid heeft zich daarmee niet alleen vertaald naar de levensduur van het energiezuinige product door de toepassing van LED technologie en RVS. Lumigrip onderstreept dit nog nader door volledig de kernwaarden van MVO Nederland te onderschrijven. Lumigrip (van fabrikant Lagusski) is sinds 2010 partner van MVO Nederland.

Werken bij Lumigrip

De belangrijkste pijler van Lumigrip is het team van medewerkers dat elke dag een topprestatie levert om zorg te dragen voor het succes van de projecten die we realiseren bij onze klanten. Met regelmaat zijn we dan ook op zoek naar nieuwe mensen die er zin in hebben om er samen met ons de schouders onder te zetten en Lumigrip verder uit te bouwen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan bij de actuele vacatures!


Meer weten? Neem contact met ons op!

mail ons bel mij