Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK

15 september 2016

Week 37

Wat een zomer weer deze week. Niet wenselijk om de hele dag in te werken maar, liever zonnestralen dan regen! Onze monteurs hebben afgelopen week dit prachtige project opgeleverd. De woning heeft aan beide kanten van de gevel op elke verdieping smalle balkons. Het hout was inmiddels zo oud en vergaan dat de familie graag iets nieuws wilde.

Ze zochten een duurzame optie waar weinig tot geen omkijken naar is. RVS is daar natuurlijk uitermate geschikt voor. In samenspraak met de familie heeft onze constructeur een ontwerp gemaakt. Door zij-montage toe te passen kan er optimaal gebruik gemaakt worden van de ruimte op van de balkons. De knieregels beginnen met een smalle tussenruimte en eindigen breder. Dit is zo gemaakt voor een speels effect en ook een stuk extra veiligheid.

De doorloop van dit project was negen weken van inmeting tot montage. Meer informatie over onze RVS balustrades vindt u hier.

Benieuwd naar andere projecten van ons?

Wij delen elke week een leuk project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Heeft u een wens van een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail, wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK