Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK!

27 januari 2017

Week 4

Een volledig nieuwe Look & Feel!

Het project van deze week geeft duidelijk weer wat een traprenovatie kan doen met uw woning. Door de trap, de verdiepingsvloer en de balustrades te vervangen, creëer je gemakkelijk een totaal nieuwe look en feel van je woning. Wat ook nog eens fijn is de lage onderhoud die de nieuwe balustrade en vloer/trap nodig heeft.

De bovenbuis loopt echter door langs de trap op naar de overloop waar een verbinding is gemaakt met de RVS balustrade bevestigd op de overloop. Ook deze balustrade is uitgevoerd met drie knieregels. Afwerking is geheel RVS Allround. Montage is uitgevoerd door onze monteurs gedurende één dag. Traprenovatie is uitgevoerd door een van onze partners.

De doorlooptijd van het project was circa 6 weken. Hebt u interesse in een vergelijkbare oplossing? Aarzel niet om contact op te nemen!

Benieuwd naar andere projecten van ons?

Wij delen elke week een leuk project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Hebt u een wens van een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail, wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK!