Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK!

13 januari 2017

Week 2

Het jaar 2017 is begonnen en ook de realisatie van nieuwe bijzonder projecten bij onze klanten is weer gestart! Deze week hebben wij gekozen voor een project die wij vaak tegenkomen en jullie daarom wellicht zal inspireren. Het gaat namelijk om het stukje houten balustrade op de overloop met verticale spijlen en een rechthoekige trapspil. Klinkt dit bekend in de oren?

Door deze te vervangen met een luchtige RVS balustrade creëert men gemakkelijk en snel een stijlvolle look & feel rond om het trapgat. Werk de balustrade af met een nette RVS plaat op de vloer en bijpassende RVS trapleuningen en u begint het nieuwe jaar zeker goed!

Onze monteurs monteren en demonteren het project binnen één dag! De doorloop van een project als deze is vaak niet meer dan 4 weken, afhankelijk van verdere werkzaamheden in de woning.

Hebt u interesse in een vergelijkbare oplossing? Aarzel niet om contact op te nemen!

Benieuwd naar andere projecten van ons?

Wij delen elke week een leuk project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Heeft u een wens van een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail, wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK!