Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

Project van de week!

10 maart 2017

Week 10

‘Good design is good business’

Een quote van Thomas Watson Jr. En dat is te zien! Bij dit project is een standaard nieuwbouw hekje op de overloop omgetoverd tot een prachtige glazen balustrade. De balustrade is middels een profiel tegen de verdiepingsvloer gemonteerd waardoor het op de verdieping zelf lijkt alsof de balustrade volledig uit glas bestaat. Doorloop van de balustrade en montage was circa 8 weken. Het design is perfect passend bij de rest van de woning en inrichting, deze is vrij modern en kan goed genoemd worden onder de woonstijl City Chic.

Populaire woonstijlen

Afgelopen jaren zijn er verschillende woonstijlen afwisselend populair geweest, waaronder City Chic. Het interieur binnen deze stijl is te herkennen door gebruik van neutrale kleuren, wit, beige en ook zwart. Daarnaast in de keuze voor hoogwaardige producten en afwerkingen. Staal, chroom en hout wisselt elkaar af in deze bescheiden en modern-elegante woonstijl. Benieuwd naar andere een andere woonstijl? Lees dan dit artikel over 15 verschillende.

Benieuwd naar andere projecten van ons?

Wij delen elke week een leuk project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Lees hier bijvoorbeeld over het project van vorige week.

Hebt u een wens van een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail, wij horen graag van u!

Project van de week!