Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK!

31 maart 2017

Week 13

Compleet assortiment

Deze week een prachtig combinatie project! Voor deze klant hebben wij de RVS trapleuningen, balustrade én kapstok mogen realiseren. De leuningen zijn voorzien van het Lumigrip LED verlichtingssysteem Mood met Accu en sensoren. De standaard houten nieuwbouw balustrade op de overloop is vervangen met een RVS balustrade met drie horizontale knieregels. Ook is er een RVS kapstok gemaakt voor een kleine nis in de hal. Het glas is speciaal gesneden zodat het leidingwerk ongehinderd door kon lopen en de volle ruimte benut werd. Voor een breedte van iets meer dan 1 meter zijn  10 RVS hangers gebruikt en ook 10 knopjes. De afwerking is volledig in model Allround, met een schuin kantje. Samen vormen de onderdelen een stijlvol en eenvoudig geheel, design om trots op te zijn!

kapstok-rvs-glas-maatwerk-lumigrip

 

Dat men tijdens een verbouwing men niet voor verassingen wil komen te staan. Én zo snel mogelijk genieten van de nieuwe aankopen en situatie. Begrijpt Lumigrip goed en verzorgt daarom graag het hele traject voor u!

Welke voorbereiding vooraf?

Wij komen de situatie altijd vooraf inmeten, tekenen de balustrade volledig in 3D uit zodat ontwerp volledig naar wens is én monteren de leuningen en balustrades vaak binnen één dag. Is er afstemming nodig met de traprenovateur en/of schilder? Ook hier helpen wij u graag mee. Zo kunt u de focus leggen op andere belangrijke en leukere dingen.

Benieuwd naar andere projecten van ons?

Wij delen elke week een leuk project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Lees hier bijvoorbeeld over het project van vorige week.

Hebt u een wens van een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail, wij horen graag van u!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

PROJECT VAN DE WEEK!