Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK!

7 april 2017

Week 14

Nieuwbouw woningen

Voor een nieuwbouwwoning hebben wij alle balustrades, trapleuningen en ook een kapstok mogen realiseren. Het is een prachtige combinatie project geworden waar de hoogwaardige afwerking in elk deel gezien en gevoeld kan worden. De vide is uitgevoerd met een glazen balustrade en de balustrade delen schuin op de wang van de trap met drie knieregels. De knieregels en de bovenpijp zijn bevestigd tussen de houten balusters op wens van de klant. Montage voeren wij altijd blind uit, dit wil zeggen met zo min mogelijk bevestiging in zicht.

De trapleuning van de begane grond naar de 1e verdieping is voorzien van LED verlichtingssysteem Mood met een ingebouwde Accu en sensoren. De leuning loopt perfect passend en naadloos langs de trap en bordes. De kapstok is voorzien met een heldere glazen hoedenplank.  

De doorloop van dit project was circa 6 weken inclusief tekenwerk. De inmeting vond plaats zodra de trap aanwezig was in de woning en de montage was gereed voor de verhuizing van de klant.

Benieuwd naar andere projecten van ons?

Wij delen elke week een leuk project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Zie hier bijvoorbeeld het project van vorige week.

Hebt u een wens van een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail, wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK!