Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK!

26 juni 2017

Week 25

LED trapleuningen in uw woning?

Bent u van plan om LED leuningen toe te passen in uw woning? Zorg er dan voor dat de stroomvoorziening (24V) voorbereid is vóór dat de schilder of stukadoor langs komt. Dit voorkomt veel extra werk.

Hoe? Daar adviseren wij u graag in, neem contact op voor gericht advies in uw situatie. De LED verlichtingssystemen Multi– en MonoColour werken beide op stroom aansluiting.

Zijn de muren reeds gereed of worden de muren niet vernieuwd? Kies dan voor het LED systeem Mood met een ingebouwde Accu.

Toelichting van het project:

Bij het project van week 25 is de eerste trap voorzien van een gebogen trapleuningen met het LED verlichtingssysteem MultiColour Touch-Dim inclusief bewegingssensoren. De aansluiting is gemakkelijk voorzien in de muur en loopt rechtstreeks naar de meterkast.

Tweede optie in de situatie was het doorboren naar de achterliggende slaapkamer. Echter moesten de muren toch nog gedaan worden en was dit daardoor de beste keuze. Doorloop van het project bij de klant was 4 weken.

Benieuwd naar andere projecten van Lumigrip?

Wij delen elke week een project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Lees hier bijvoorbeeld over het project van vorige week.

Heeft u een wens voor een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail. Wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK!