Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK!

3 juli 2017

Week 26

Indruk maken met uw interieur?

Een eerste goede indruk maken is belangrijk en dat kan buiten al. Laat een RVS trapleuning of balustrade mét of zonder LED verlichting installeren in uw voortuin of entree. De trapverlichting is naast sfeervol ook zeer veilig door de juiste plek te verlichten. Dus verwelkom uw gasten net als deze klant met een Lumigrip maatwerk product.

In deze RVS balustrade met drie knieregels is het LED verlichtingssysteem MonoColour verwerkt met warm-witte verlichting. De balustrade start bij de eerste treden en loopt vervolgens aan een stuk door ook op de bordessen. Een veilig gevoel in alle seizoenen. De verlichting is binnenshuis aangesloten en kan via een knop in de hal van de woning geschakeld worden. Heeft u een domotica systeem in uw woning? Sluit dan een controller op het systeem aan zodat de verlichting altijd brand op naar uw voorkeur. De doorloop van dit project was circa zes weken.

Benieuwd naar andere projecten van Lumigrip?

Wij delen elke week een project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Lees hier bijvoorbeeld over het project van vorige week.

Heeft u een wens voor een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail. Wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK!