Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK!

31 juli 2017

Week 30

Combinatie met hout?

Vindt u hout balustrade oplossingen mooi maar, bent u niet tevreden met uw huidige balustrade? Kies dan voor een combinatie met RVS waarbij delen van de houten constructie behouden blijven. Ter plekke tijdens een eerste afspraak in huis kan er gekeken worden naar welke onderdelen u graag wenst te houden en wat weg kan. Natuurlijk denkt de monteur na over de meest veilige situatie voor u en medebewoners. 

Toelichting project van de week:

Dit was ook het geval bij deze klant, het gezin heeft een landelijk interieur waardoor ze graag houten elementen wilde behouden. Daarom zijn in deze situatie de houten staanders bewaard gebleven en zijn de ouderwetse platte spijlen weggehaald. De overgebleven staanders hebben nieuw leven gekregen door een schilderbeurt. Tussen de nu witte staanders heeft Lumigrip dikke robuuste RVS spijlen gemonteerd. Deze zijn bevestigd met op maat gemaakte blinde proppen tegen het hout, zodat er geen schroeven in het zicht zitten. De doorlooptijd van dit project was circa 6 weken.

Benieuwd naar andere projecten van Lumigrip?

Wij delen elke week een project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Lees hier bijvoorbeeld over het project van vorige week.

Heeft u een wens voor een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail. Wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK!