Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK!

4 september 2017

Week 35

Laten we het najaar goed beginnen met deze mooie RVS balustrade combinatie. Lumigrip maakt al haar producten volledig op maat en wens. Luisterend naar wat de klant wil en kijkend naar de beschikbare situatie. Daarom is het combineren van verschillende elementen en ontwerpen geen enkel probleem. Denkt u een lastige situatie te hebben? Neem contact op wij gaan de uitdaging graag aan en bieden als fabrikant altijd een passende oplossing.

Toelichting project van de week:

De Eiken houten trap bij deze klant is helemaal onderhanden genomen. De balustrades zijn volledig verwijderd en de houten wangen wit geschilderd. De traptreden zijn door een connectie van ons gerenoveerd (Wolfs Traprenovatie).

Op de overloop is een glazen balustrade oplossing gemaakt. Deze is zoveel mogelijk open gelaten zonder de veiligheid in gevaar te brengen van de (klein)kinderen en huisdieren van de familie. Ook onder de treden is het trapgat gedicht met glazen ruiten bevestigd in de houten wangen. Schuin omhoog  naar de tweede verdieping loopt een RVS balustrade met drie RVS knieregels. De regels lopen naadloos door in de staanders en de standers zijn tegen de schuine wang gemonteerd (zijmontage). Op deze manier heeft de klant de meeste ruimte op zowel de trap als op de overloop. De doorlooptijd van dit project was circa 8-10 weken.

Benieuwd naar andere projecten van Lumigrip?

Wij delen elke week een project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Lees hier bijvoorbeeld over het project van voor onze zomersluiting. Of volg ons op Facebook!

Heeft u een wens voor een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail. Wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK!