Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK!

11 september 2017

Week 36

Op zoek naar een tijdloze en veilige oplossing voor uw oude balustrade? Lumigrip denkt graag met u mee en produceert op maat een passend en stijlvol ontwerp. Wij hebben naast al het nodige materiaal voor RVS maatwerk oplossingen, ook de nodige vakmensen en kennis is huis om op al uw wensen in te spelen. Daag ons uit en benader ons voor uw renovatie of nieuwbouw situatie.

Toelichting project van de week:

De oude houten balustrades werden in dit project bijna volledig verwijderd. Enkel de houten staander/spil van de trap is gebleven. Na een frisse schilderbeurt konden onze monteurs aan de slag met de balustrades en trapleuningen model Allround. De twee glazen balustrades zijn zwevend gemaakt met een boven en onder-railing. In de railingen wordt het veiligheidsglas bevestigd, wat zorgt voor een stijlvolle en moderne uitstraling.

Bijzonder in deze situatie is het glazen maatwerk poortje die de trap veilig afsluit voor jong en oud. De afwerking van de balustrades en trapleuningen is Allround en de bevestiging is volledig blind.

Benieuwd naar andere projecten van Lumigrip?

Wij delen elke week een project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Lees hier bijvoorbeeld over het project van vorige week.

Heeft u een wens voor een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail. Wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK!