Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK!

2 oktober 2017

Week 39

Herkenbare situatie? Dat kan goed kloppen, veel van de woningen die nu grootschalig worden gerenoveerd hebben een trap en overloop als deze. De kwart trap met één draai is misschien wel de meest voorkomende trapsituatie in Nederland. Daarom laten wij graag zien hoe u deze op een stijlvolle en duurzame manier kunt renoveren met de Lumigrip trapleuningen en balustrades.

Toelichting project van de week:

De bestaande houten balustrade met spijlen is verwijderd en het geheel is met de vloer gelijkgemaakt. Hierdoor kon het laminaat tot aan het trappen gat gelegd worden. Wel zo mooi en een stuk voordeliger dan eromheen werken. De standaard houten bouwleuningen zijn verwijderd en gebruikt als mal voor de productie van de nieuwe RVS Allround trapleuningen. Als laatste zijn de muren voorzien van een nieuwe laag stuc en de trap geschilderd.

Voor deze situatie heeft Lumigrip een recht stuk RVS balustrade op maat gemaakt van circa 1 meter. Deze is voorzien van drie RVS knieregels en de bovenpijp heeft dezelfde diameter als de muurleuningen. Een project als deze is snel gerealiseerd en maakt uw trapsituatie meteen toekomst waardig. Projectprijs bedraagt circa 1.560,00 Euro inclusief btw en montage. 

Benieuwd naar andere projecten van Lumigrip?

Wij delen elke week een project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Lees hier bijvoorbeeld over het project van vorige week.

Heeft u een wens voor een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail. Wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK!