Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK

31 januari 2018

Week 4

Deze week in het project van de week staan onze rechte RVS trapleuningen centraal. Stijlvol & eenvoudig! Want naast het produceren van gebogen-, spil- en wenteltrapleuningen mogen we de klassieke rechte trapleuning natuurlijk niet vergeten. 

Toelichting project van de week:

In het project van de week produceerden wij voor deze klant een rechte RVS trapleuning model Allround. Deze werd uitgevoerd met het MultiColour LED verlichtingssysteem inclusief bewegingssensoren. Dit houdt in dat de verlichting van de trapleuning automatisch aanspringt wanneer er beweging gedetecteerd wordt, en weer automatisch uitspringt wanneer de sensoren geen beweging meer waarnemen. Een extra gemak voor de gebruiker, en ook nog eens voordelig in het energieverbruik! Deze leuning is een échte eyecatcher voor elke trap! 

Verschillende soorten trapleuningen

Trapleuningen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten, materialen en kleuren. Onze ronde RVS modellen houden niet alleen prettig vast, maar zijn ook uitermate geschikt om te buigen naar de pasvorm van uw trap! Want naast rechte RVS trapleuningen kunt u bij Lumigrip ook terecht voor gebogen-, spil– of wenteltrapleuningen!  

Naast de RVS trapleuningen kunt u ook voor nét even iets anders kiezen… Met onze unieke Lumiwood productlijn creëert u een echte hout- en steen look die zo realistisch zijn dat ze niet van echt te onderscheiden zijn. Het basismateriaal van de Lumiwood leuningen is solide RVS. Een poedercoating en een film met een structuur is vervolgens op het RVS aangebracht om de wenselijke ´look´ te verkrijgen. De coating en de film zijn slijtvast en maken dat de leuning zowel binnenshuis als ook buitenshuis toegepast kan worden. Op dit moment zijn er 16 verschillende designs aanwezig om uit te kiezen. Voor ieder wat wils!

Benieuwd naar andere projecten van Lumigrip?

Wij delen elke week een project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Lees hier bijvoorbeeld over het project van vorige week.

Heeft u een wens voor een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail. Wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK