Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK!

16 oktober 2017

Week 41

Bezig met de bouw van uw woning? Heeft of krijgt u een kwart draai trap? Groote kans dat uw situatie net als bij onderstaan project uitgevoerd wordt met één of twee koven in de hoeken. Geen zorgen, ook daarvoor weet Lumigrip passende maatwerk oplossingen te vinden. Daarnaast kan daar vaak gemakkelijk de stroom vandaan gehaald worden voor uw LED systeem.

Toelichting project van de week:

Voor deze twee trapsituaties heeft Lumigrip zeven delen trapleuning gemaakt. De delen zijn per trap verbonden middels RVS flexibele bochten. Daarmee kan het gekozen LED systeem MonoColour Touch-dim volledig doorlopen. De besturing van het systeem zit aan de uiteinden van de leuningen. Alsmede de sensoren die reageren op beweging.

Ook de leuningen bij de koven in deze situatie zijn voorzien van leuningen en LED verlichting. Via de drager is het systeem aangesloten op de netspanning (24V) van de woning. De doorloop van het project was circa 8 weken. Dit was omdat de leuningen als laatste zijn gemonteerd voor oplevering maar, wel ingemeten moesten worden toen de elektricien nog bezig was in de woning.

Benieuwd naar andere projecten van Lumigrip?

Wij delen elke week een project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Lees hier bijvoorbeeld over het project van vorige week.

Heeft u een wens voor een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail. Wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK!