Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

Project van de week!

14 oktober 2016

Week 41

Door een renovatie op zolder kan men op een snelle en simpele manier veel nieuwe ruimte creëren in huis. Een grote slaapkamer, speelkamer of een echte man-cave! Naast een lik verf of behang en een nieuwe vloer, kan het aanpakken van de zoldertrap het helemaal afmaken. Een nieuwe frisse kleur treden of wellicht een renovatie. Daar komen dan natuurlijk ook nieuwe leuningen en/of balustrade bij.

Bij deze klant werd de zolderkamer onderhanden genomen en werd er nieuwe leuningen en een glazen balustrade gevraagd. De keuze voor glas is gemaakt om de kinderen een veilige plek te geven maar ook om de kamer ruimtelijk en open te houden.  De balustrade loopt volledig rond het trapgat en de verlichting in de leuningen zorgt voor een sfeervolle en veilige verlichting bij gebruik. Het systeem in de leuningen is het LED systeem Mood met een ingebouwde accu en bewegingssensoren.

De doorloop van dit project was circa vier weken. Heeft u interesse in een vergelijkbare oplossing? Aarzel niet contact op te nemen.

Benieuwd naar andere projecten van ons?

Wij delen elke week een leuk project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Heeft u een wens van een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail, wij horen graag van u!

Project van de week!