Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK!

23 oktober 2017

Week 42

Renovatie in uw woning kan veel uitmaken. Het interieur kan hierdoor compleet veranderen en in veel gevallen meer doen dan verwacht. Verandering kan immers ook erg spannend zijn. Zeker grotere renovatieprojecten kosten tijd, waardoor het resultaat op zich laat wachten en de onzekerheid kan toeslaan.

Zorg daarom altijd dat u met partijen werkt die u begrijpen en uw wensen waar kunnen maken. Lumigrip staat hierom bekend, haar adviseurs en ontwerpers luisteren goed naar uw wensen en vervullen deze graag rekeninghoudend met uw planning.

Toelichting project van de week:

Het project van deze week laat een traprenovatie zien waar zowel de overloop als de treden aan renovatie is ondergaan. Van de oude balustrade ziet u helemaal niets meer, een wens en angst van de bewoner. Een RVS balustrade met drie horizontale knieregels is toegepast op de overloop en schuin op de wang van de trap. Door de twee met elkaar te verbinden is een stevige constructie gecreëerd.

Onze monteurs hebben jaren lange ervaring in het maken en verwijderen van balustrades en weten daarom meteen tijdens het opmeten van de situatie in hoeverre uw situatie zal wijzigen. De 3D tekeningen die u vervolgens (na opdracht) ontvangt geven de nieuwe situatie haarfijn weer. Montage datum plannen wij altijd in overleg met u in. Zo weet u precies wat u van ons kan verwachten en wanneer alles gereed is.

Benieuwd naar andere projecten van Lumigrip?

Wij delen elke week een project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Lees hier bijvoorbeeld over het project van vorige week.

Heeft u een wens voor een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail. Wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK!