Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

Project van de week!

27 oktober 2016

Week 43

Benieuwd wat verwijderd wordt van de bestaande houten balustrade wanneer u kiest voor een RVS balustrade? In veel gevallen worden de houten balusters afgezaagd zodat een stevige basis gecreëerd kan worden voor bijvoorbeeld de glazen ruiten zoals in deze situatie. Ook omdat men het hout niet meer mooi vindt en een onderhoudsvriendelijk alternatief wenst.

Bij deze klant is er gekozen voor RVS balustrades met helder veiligheidsglas. De ruiten zijn en als de balustrade op maat gemaakt voor de situatie. Zo volgt het glas bijvoorbeeld precies de hoek van de trap en zijn er waar nodig hapjes gemaakt. De balustrade loopt in delen schuin langs de trap en is gekoppeld met de rechte balustrade op de overloop. Een moderne en elegante keuze.

De doorloop van dit project was circa acht weken. Bij schuin gesneden glazen ruiten zit namelijk een langere levertijd op dan met recht glas. Meer informatie over onze RVS glazen balustrades vindt u hier. Heeft u interesse in een vergelijkbare oplossing? Aarzel niet om contact op te nemen!

Benieuwd naar andere projecten van ons?

Wij delen elke week een leuk project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Heeft u een wens van een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail, wij horen graag van u!

Project van de week!