Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK!

6 november 2017

Week 44

Een mooi voorbeeld van traprenovatie waar de stijl gemoderniseerd is. Zoals u kunt zien komen namelijk de rechthoekige vormen van de vroegere balustrade terug in de glazen ruiten van de nieuwe RVS glazen balustrade.

Toelichting project van de week:

Voor dit project heeft Lumigrip een glazen balustrade uitgevoerd. Deze loopt van de begane grond schuin op de wang naar de overloop. De delen zijn naadloos gekoppeld en voorzien van gematteerde ruiten. Niet de hele ruit is gematteerd, er zijn rechthoekige vlakken gemaakt waarmee de ruiten zijn beplakt. Naast vormen zijn ook gekleurde folies mogelijk bij de Lumigrip balustrades met glas.

De trap zelf is gerenoveerd door een traprenovatie bedrijf. Naast de traptreden is ook de overloop voorzien van een nieuw laminaat. Doorloop van het project was circa 8 weken.

Benieuwd naar andere projecten van Lumigrip?

Wij delen elke week een project waar wij trots op zijn, een bijzonder verhaal achter zit of met een onderdeel die uniek is.  Zo krijgt u een compleet beeld van de mogelijkheden bij Lumigrip.

Lees hier bijvoorbeeld over het project van vorige week. Dit project was in een tuin en heeft met valpreventie te maken. Heeft u een wens voor een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail. Wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK!