Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK!

3 november 2016

Week 44

Verplichtingen voor de oplevering van een woning

Wist u dat bij de oplevering van een nieuwbouwwoning gemonteerde trapleuningen verplicht zijn? Dit heeft te maken met het bouwbesluit waaraan alle bouwwerken moeten voldoen. Andere regels voor de trap zijn bijvoorbeeld de minimale breedte van de trap, deze dient 0,8meter te zijn en een trap overbrugt een hoogte verschil van niet meer dan 4 meter. Standaard betaalt u voor beuken of witte houten leuningen, geef dus in een vroeg stadium aan bij uw aannemer dat u andere leuningen wenst dan betaalt u hier ook niet onnodig voor.

Bij deze klant is in een vroeg stadium gekozen voor de Allround RVS leuningen met de 1e verdieping voorzien van het LED systeem MonoColour Touch-Dim Sense. De warm-witte verlichting kan gemakkelijk bestuurt worden met de Touch-dim bediening en de sensoren ontzorgen in gebruik door automatisch de verlichting aan en uit te schakelen bij beweging.

De doorloop van dit project was circa 4 weken. Heeft u interesse in een vergelijkbare oplossing? Aarzel niet om contact op te nemen!

Benieuwd naar andere projecten van ons?

Wij delen elke week een leuk project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Heeft u een wens van een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail, wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK!