Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK – Balustrades buiten met LED

14 november 2017

Week 45

Deze week hebben we een mooi voorbeeld van een project dat buiten gerealiseerd is. Want wist u dat de Lumigrip balustrades buiten ook breed toepasbaar zijn? Zelfs met LED verlichting.

Door middel van ons compleet ingebouwde LED systeem creëert u net even iets anders dan bij een standaard hekwerk of leuning, en geeft het uw project een bijzondere, veilige en kleurrijke twist. Hiermee maakt u direct een goede eerste indruk! 

Toelichting project van de week:

In het project van deze week hebben onze monteurs een gebogen RVS balustrade met verticale knieregels gemonteerd. Deze is in de bovenleuning voorzien van het MultiColour LED systeem. De balustrade dient ter afbakening van het balkon. De doorlooptijd van dit project bedroeg circa 5 weken. 

Door de toepassing van het MultiColour LED systeem is de verlichting in de balustrade in te stellen in verschillende kleuren. U kunt zelfs uw favoriete kleur samenstellen! Hierdoor maakt het, het balkon niet alleen leuker maar ook veiliger. Daarnaast is het erg modern en sfeervol in eenheid met de woning. Dit maakt het de ‘eyecatcher van het huis! 

Balustrades buiten

Naast balustrades en leuningen die toepasbaar zijn voor buiten (uiteraard mét verschillende LED verlichtingssystemen), denken onze ervaren adviseurs en monteurs graag met u mee indien u buiten bezig bent met een project of verbouwing.

Zo ontwerpen en maken zij ook geregeld (automatische) RVS poorten. Veilig, praktisch en stijlvol! 

Benieuwd naar andere projecten van Lumigrip?

Wij delen elke week een project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Lees hier bijvoorbeeld over het project van vorige week.

Heeft u een wens voor een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail. Wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK – Balustrades buiten met LED