Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK!

11 november 2016

Week 45

Zolder renoveren zodat je er een kamer bij krijgt? Top idee! Op zolders kan men namelijk gemakkelijk een extra slaapkamer of gezelschapskamer maken. Raakt je dan de opberg ruimte kwijt? Zeker niet wanneer men bijvoorbeeld een schuifwanden installeert in de hoek van de schuinen delen  van het dak. Deze loze ruimte dient zicht goed voor opbergruimte. Zorg ook voor goede isolatie op zolder zodat je stookkosten niet de pan uit rijzen. Zoldermuren en plafonds kunnen gemakkelijk en snel afgewerkt worden met gyproc platen. Een goede trapleuning of balustrade naar de nieuwe leefruimte is ook zeker aan te raden.

Bij deze klant is er gekozen voor nieuwe RVS trapleuningen tegen de nieuwe wand en ook op het muurtje. Wat een verschil is het geworden in vergelijking met de situatie daarvoor. De trapleuningen zijn uitgevoerd in model allround met directe steunen en de standaard steunen.

De doorloop van dit project was circa 2 weken. Meer informatie over onze RVS leuningen vindt u u hier. Heeft u interesse in een vergelijkbare oplossing? Aarzel niet om contact op te nemen!

Benieuwd naar andere projecten van ons?

Wij delen elke week een leuk project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Heeft u een wens van een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail, wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK!