Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK

20 november 2017

Week 46

In hartje Amsterdam is deze week een prachtige gebogen leuning gemonteerd. De leuning is 3D gebogen tot een wenteltrap leuning. Deze buigingen maakt Lumigrip in eigen fabriek, benieuwd hoe? Bekijk op Facebook een van onze filmpjes.

LED verlichting in een gebogen leuning

LED verlichting is ook mogelijk in de gebogen trapleuningen van Lumigrip. Zoals in dit project, hier is het Mood Accu LED systeem ingebouwd. De RGB verlichting zorgt voor een speels effect in het trappen gat en nodigt uit om naar boven te gaan. Daarnaast bied de verlichting ook een stukje veiligheid.

Bij dit project zijn er vier LED modules ingebouwd. De klant kan de accu gemakkelijk opladen met bijgeleverde oplader. Het aansluitpunt zit op de kopse kant van de leuning. De verlichting kan men gemakkelijk schakelen middels knopjes bij de eerste en laatste module. De doorlooptijd van het project was circa 6 weken.

Benieuwd naar andere projecten van Lumigrip?

Wij delen elke week een project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Lees hier bijvoorbeeld over het project van vorige week.

Heeft u een wens voor een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail. Wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK