Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK!

18 november 2016

Week 46

Steunen voor elke wand en muur

Zoekt u een trapleuning die volledig doorloopt en niet onderbroken wordt door de afwerkschotten in uw trapsituatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen middels aangepaste leuningdragers ook op deze vaak dunne wandjes monteren. Door gebruik te maken van de flexibele bochten kan ook de verlichting volledig doorlopen. Wel zo fijn in besturing en gebruik van sensoren.

Bij deze klant is hiervoor gekozen, waarbij de leuningen ingebouwd zijn met het LED verlichtingssysteem MonoColour Touch-Dim Sense. De leuningstukjes tegen de koof waren te klein voor de inbouw van verlichting maar, zorgen wel voor een doorvoer naar de volgende leuning die wel voorzien is van LED modules. Hierdoor reageren de sensoren en de besturing in de hele leuning gelijktijdig. Met de Touch-Dim bediening kan u zowel boven als beneden de verlichting aan/uit zetten of dimmen.

De doorloop van dit project was circa 2 maanden wegens andere renovaties in de woning. Meer informatie over het MonoColour LED systeem vindt u hier.

Heeft u interesse in een vergelijkbare oplossing? Aarzel niet om contact op te nemen!

Benieuwd naar andere projecten van ons?

Wij delen elke week een leuk project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Heeft u een wens van een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail, wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK!