Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK!

2 december 2016

WEEK 48

Perfect voorbeeld van een VIDE. Een vide ontstaat wanneer een deel van de verdiepingsvloer wordt weggelaten, hierdoor ontstaat een uitzicht op een lagere verdieping. De keuze hiervoor kunnen functioneel, bijvoorbeeld meer licht, maar ook esthetisch zijn. Er moet ieder geval altijd een val bescherming komen.

Om niet af te doen aan de mooie ruimte van de verdieping is bij deze klant gekozen voor het glas balustrade model ‘In-rail’. Dit zijn dikkere glazen ruiten die bevestigt worden in een vloerprofiel. De leuning boven op het glas houd het geheel mooi bij elkaar en zorgt voor extra stevigheid.

De doorloop van dit project was circa 2 maanden. Het glas heeft namelijk een langere levertijd en andere werkzaamheden zoals de afwerking van de vloer moest eerst gereed zijn. Meer informatie over de glazen balustrades vindt u hier. Heeft u interesse in een vergelijkbare oplossing? Aarzel niet om contact op te nemen!

Benieuwd naar andere projecten van ons?

Wij delen elke week een leuk project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Heeft u een wens van een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail, wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK!