Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK!

9 december 2016

Week 49

In Nederlandse woningen komt het vaak voor dat de trap een klein stukje ‘overloop’ heeft. Dit wordt overloop genoemd omdat hier de trap overloopt in de nieuwe woonlaag en verdieping. Door het trapgat die daarbij ontstaat zit een ongeluk in een klein hoekje. Al is het een klein deel, soms minder dan 1m1, is het plaatsen van een balustrade geen overbodige luxe. Vele soorten balustrades zijn hier mogelijk.

In deze situatie heeft onze klant gekozen voor een glas oplossing. De balustrade, een soort raam waarin het glas geklemd zit, is ontworpen wegens de beperkte ruimte langs het trapgat. Tevens had de sluitende deur vlak bij de trap invloed op de bevestigingswijze. De trapleuningen met LED verlichting hebben dezelfde diameter waardoor het geheel erg modern en stijlvol uit.

De doorloop van dit project was circa 1,5 maand. Meer informatie over de glazen balustrades vindt u op hier. Heeft u interesse in een vergelijkbare oplossing? Aarzel niet om contact op te nemen!

Benieuwd naar andere projecten van ons?

Wij delen elke week een leuk project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Heeft u een wens van een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail, wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK!