Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK!

3 februari 2017

Week 5

Idee voor de overloop

Hele woning gerenoveerd in pracht en praal maar, u weet niet wat u moet doen met de overloop? Herkenbaar probleem voor vele. Als fabrikant van RVS balustrades en leuningen, maken wij voor elke situatie een passende oplossing. Net als bij dit project, de wens was een veilige maar ‘onzichtbare’ balustrade.

Hier is het in-rail model toegepast zonder boven-rail om een heldere en open situatie te creëren die tevens veilig is. De klant ging een beuken houten stam gebruiken als trapleuning waardoor de rail op de balustrade volledig uit toon was geweest. In situaties al deze, tot 2.5m1 is dit goed mogelijk. Mits de ondergrond sterk genoeg is, dit kan tijdens een inmeting gecontroleerd worden.

De doorlooptijd van het project was circa 6 weken. Hebt u interesse in een vergelijkbare oplossing? Aarzel niet om contact op te nemen!

Benieuwd naar andere projecten van ons?

Wij delen elke week een leuk project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Hebt u een wens van een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail, wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK!