Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK!

16 december 2016

Week 50

Stijlvol in balans!

LED verlichting in een trapleuning heeft voor iedereen verschillende betekenissen en functies. De een vindt het aspect veiligheid erg belangrijk en fijn, want de LED zorgt voor een veilige indirecte verlichting op de treden dag en nacht. Een ander waardeert meer het esthetische aspect van het hoogwaardige RVS in combinatie met de verlichting. Wat wij vooral mooi vinden is de balans van beide in één product, wij werken er dagelijks hard aan om te zorgen dat wij blijven innoveren en de kwaliteit op en top is!

In deze situatie heeft onze klant gekozen voor de moderne oplossing met doorlopende LED verlichting en functionele Touch-Dim besturing. De gekozen verlichtingskleur is Warm-wit. Alles is erg stijlvol gecombineerd met de trap en perfect gestukte muren.

De doorloop van dit project was circa 3 maanden, wegens nog uit te voeren renovaties. Reden van vroege meeting was het bepalen van het stroompunt zodat dit netjes kon worden weg gewerkt.

Hebt u interesse in een vergelijkbare oplossing? Aarzel niet om contact op te nemen!

Benieuwd naar andere projecten van ons?

Wij delen elke week een leuk project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Heeft u een wens van een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail, wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK!