Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK!

17 februari 2017

Week 7

Het project van deze week is echt een pareltje! In deze nieuwbouwwoning te Wassenaar hebben wij drie verdiepingen voorzien van vier stijlvolle minimalistische glazen balustrades en RVS trapleuningen Allround, volledig doorlopend in de bochten.

De balustrades hebben helder veiligheidsglas en worden op hun plaats gehouden door twee RVS leuningen met uitsparingen. Door deze horizontaal te plaatsen blijft het zicht van de balustrade erg open. De balustrade is gemonteerd tegen de houten spillen van de trap maar, deze zijn niet noodzakelijk in het ontwerp. Man kan het hout ook vervangen met een RVS baluster die naadloos aansluit. De diameter van deze leuningen en de trapleuningen zelf zijn gelijk (rond 42) waardoor esthetisch ook een perfecte balans ontstaat.

De doorlooptijd van de RVS glazen balustrades en RVS trapleuningen waren in verband met de veiligheid van de jonge kinderen van de familie, versneld naar 4 weken. Totaal zijn onze monteurs 2 dagen bezig geweest met monteren. Hebt u interesse in een vergelijkbare oplossing? Aarzel niet om contact op te nemen!

Benieuwd naar andere projecten van ons?

Wij delen elke week een leuk project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Lees hier bijvoorbeeld over het project van vorige week.

Hebt u een wens van een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail, wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK!