Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK

20 februari 2018

Week 8

Deze week staan onze RVS glazen balustrades centraal. Modern, strak en tijdloos! Passend in vrijwel ieder interieur vanwege het open karakter. Daarnaast is de glazen balustrade niet alleen een aanwinst voor uw interieur, maar biedt deze ook nog eens extra veiligheid! Toepasbaar in vele situaties, denk daarbij bijvoorbeeld aan een overloop, vide of buitenterras. Uw RVS balustrade wordt altijd op maat ontworpen voor uw situatie en de balustrades zijn standaard voorzien van veiligheidsglas

Toelichting project van de week:

In het project van deze week produceerden wij voor onze klanten RVS glazen balustrades in combinatie met een RVS trapleuning. Ter afscherming van de trap en overloop werd er gekozen om een glazen balustrade te plaatsen. Schuin langs de trap werd de balustrade bevestigd op de wang van de trap. De leuning van de balustrade loopt voorlangs zodat deze door kan lopen in de muurleuningen. Ter afscherming van de overloop is de glazen balustrade hier middels top montage op de vloer geplaatst. Ook hier ziet u dat de balustrade verbonden is met een van de muurleuningen. Zo heeft de klant altijd een houvast bij gebruik van de trap. De doorlooptijd van dit project bedroeg circa 6-8 weken. 

Deze klanten hebben gekozen voor het zogenoemde ‘baluster’ model. Bij dit model wordt het glas met klemmen bevestigd aan de RVS staanders die op de vloer gemonteerd worden. Naast het baluster model zijn er nog een tweetal andere glazen balustrade modellen mogelijk. Dit zijn het ‘zwevende model’ en het ‘in-profiel model’.  

Bent u op zoek naar nét iets anders? Iets wat u niet vaak tegen komt? Kies er dan voor om uw balustrade te voorzien van een LED verlichtingssysteem! Extra veilig, sfeervol en een echte aanwinst voor het oog. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende LED verlichtingssystemen. Advies nodig? Aarzel niet om contact op te nemen, onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden en bieden u graag een passende oplossing.

Benieuwd naar andere projecten van Lumigrip?

Wij delen elke week een project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Benieuwd naar een project van de week met LED verlichting? Bekijk dan week 4 of week 46.

Heeft u een wens voor een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail. Wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK