Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK!

24 februari 2017

Week 8

Trapleuning schilderen vanaf nu verleden tijd

Bent u het zat om elke 3-5 jaar de trapleuningen opnieuw te schuren en schilderen? Onopgemerkt gebruikt men trapleuningen toch vaker dan gedacht en de trapleuning schilderen vaak nodig. Dit is het duidelijkste zichtbaar bij geschilderde houten trapleuningen. De verf slijt het meeste aan de bovenkant waardoor een duidelijk kleurverschil ontstaat. Ook zijn vaak deukjes en krassen met de jaren zichtbaar in het hout.

Kies voor onze duurzame oplossingen Lumiwood of RVS trapleuningen. In het gekozen project van week 8, had onze klant juist dit probleem, het telkens opknappen en de trapleuning schilderen was hij moe. Daarom zocht hij een onderhoudsvrije trapleuning.

Ook was hij op zoek naar een veilige manier van de trap verlichten. Zodat hij zelf en ook de rest van zijn gezin altijd veilig en verlicht gebruik maken van de trap. Door toepassing van het Mood LED systeem was stroomaansluiting geen punt, in dit systeem zit een Accu ingebouwd die u gemakkelijk kunt opladen.

Toelichting project

Voor deze trapsituatie heeft Lumigrip een RVS trapleuning met het LED systeem Mood Accu op maat gemaakt. Om te voorkomen dat de klant de muren moest renoveren of schilderen zijn de leuningen gebogen en de exacte positie van de leuningdragers opnieuw gebruikt. Ook zijn er sensoren ingebouwd die reageren op beweging en licht/donker. De verlichting zal dus niet onnodig overdag aanspringen als in de trapsituatie voldoende licht is. Energiezuinig en een veilig gevoel in een!

Hebt u interesse in een vergelijkbare oplossing? Aarzel niet om contact op te nemen!

Benieuwd naar andere projecten van ons?

Wij delen elke week een leuk project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Lees hier bijvoorbeeld over het project van vorige week.

Hebt u een wens van een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail, wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK!