Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK

1 maart 2018

Week 9

In het project van deze week draait alles om onze RVS kapstokken en schoenenrekken met of zonder LED verlichting. Uniek van aard, u komt ze niet vaak tegen! Naast dat onze kapstokken erg tijdloos en stijlvol zijn, zijn ze ook nog eens breed toepasbaar. Geschikt voor vrijwel iedere situatie en elke interieurstijl! Naast kapstokken, mogen onze schoenenrekken er ook zeker zijn. Met drie verschillende modellen met hoogwaardige afwerking, is dit een product waar u jaren lang plezier van zult hebben. Zowel de kapstok, als het schoenenrek worden vakkunding gemaakt in onze fabriek te Wijchen. Volledig van geslepen RVS gemaakt. Onderhoudsvriendelijk dus, zet die vieze schoenen er maar op! 

Toelichting project van de week:

In het project van deze week produceerden en monteerden wij voor onze klant een kapstok Malaga, Lucca en schoenenrek Dublin. Wat bijzonder is in deze situatie is dat kapstok Malaga uitgevoerd is mét een doorlopend LED verlichtingssysteem. Dit geeft niet alleen een mooie sfeer bij binnenkomst, maar is daarnaast ook nog eens erg praktisch wanneer men in het donker een jas, tas of paar schoenen wilt pakken. Een echte win-win situatie.

De kapstok Malaga is daarnaast ook gecombineerd met kapstok Lucca. Dit maakt het ideaal voor het gehele gezin! Door de vele knopjes die aan kapstok Lucca bevestigd zitten kunnen hier vele jassen aan opgehangen worden. Daarnaast is deze kapstok bewust wat lager gemonteerd zodat de kinderen hier eenvoudig zelf hun jas en/of tas aan op kunnen hangen.  Naast het produceren en monteren van de kapstokken produceerden wij ook op maat schoenenrek model Dublin. Deze past precies in de nis, en sluit zo mooi aan bij de kapstokken.

Naast bovenstaande kapstokken en schoenenrekken produceren wij nog vele andere modellen. Zoals kapstokken die gecombineerd worden met glas! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw situatie! 

Benieuwd naar andere projecten van Lumigrip?

Wij delen elke week een project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Benieuwd naar meer projecten met RVS kapstokken en schoenenrekken? Bekijk dan bijvoorbeeld week 48 van vorig jaar.
Heeft u een wens voor een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail. Wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK