Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK!

3 maart 2017

Week 9

Al jaren de specialist!

Wij hebben wij ons met de jaren gespecialiseerd in het produceren en monteren van RVS spil en wentel trapleuningen. Dat kwam tijdens dit project goed van pas!

Bij deze klant is er een wentel trapleuning, verschillende reguliere Allround leuningen en een gebogen balustrade met horizontale knieregels gemonteerd. Een bijzondere wens van de klant was een hazenpad creëren op de overloop. De overloop is daar vrij smal en de klant vond het fijn om daar door de balustrade korter te maken meer ruimte te hebben. Hierdoor loopt de balustrade niet volledig door tot het begin van de eerste treden. Het geheel, de balustrades en de leuningen, zijn een stijlvol geheel geworden. Een project waar wij en de klant erg tevreden over zijn!

De doorloop van het project bij deze klant was circa 5 weken vanaf de meetafspraak tot montage. In deze periode zijn is het ontwerp volledig uitgetekend in 3D en heeft de werkelijke productie plaats gevonden. Hebt u interesse in een vergelijkbare oplossing? Aarzel niet om contact op te nemen!

Benieuwd naar andere projecten van ons?

Wij delen elke week een leuk project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Lees hier bijvoorbeeld over het project van vorige week.

Hebt u een wens van een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail, wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK!