Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK – Square leuningen en balustrades!

18 december 2017

Week 50

Deze week in het project van de week staan onze square trapleuningen en balustrades centraal. Want naast het produceren van onze ‘Allround’ ronde, RVS modellen, produceren wij ook de zogenoemde square leuningen. Vierkante leuningen dus! Alle elementen van deze stijlvolle RVS trapleuning zijn vierkant uitgevoerd en hoogwaardig afgewerkt. 

Toelichting project van de week

In het project van deze week monteerden wij twee RVS square trapleuningen en een glazen balustrade. Bij deze balustrade is er gekozen voor het ‘in profiel’ model. Hierbij wordt het glas in een aluminium vloerprofiel geplaatst. Vervolgens komt er een RVS bovenleuning op het glas. Hierbij kunt u dus een keuze maken uit het ronde model, of het square model. Liever geen bovenleuning op uw balustrade? Ook dat is mogelijk! 

Onze balustrades zijn altijd voorzien van veiligheidsglas, en kunnen indien gewenst ook uitgevoerd worden met gematteerd glas.

De productietijd van dit project bedroeg circa 8-10 weken in verband met het glas. 

 

Benieuwd naar andere projecten van Lumigrip?

Wij delen elke week een project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Lees bijvoorbeeld over het project van vorige week.

Heeft u een wens voor een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail. Wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK – Square leuningen en balustrades!