Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

Project van de week – MAART

30 maart 2018

Laat u inspireren door projecten uit maart

Wekelijks deelt Lumigrip via haar sociale media kanalen, zoals Facebook, een ‘project van de week’. Dit zijn projecten waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit en geven u een goed beeld van de verschillende mogelijkheden binnen onze producten. In maand maart zijn dit vier diverse projecten waar u zich mogelijk ook in herkent. Zo monteerden wij een kapstok met LED verlichting in een nis, een spil trapleuning gecombineerd met een ronde balustrade in een woning én een hekwerk buiten voorzien van ILLUNOX LED systeem. Bekijk onderstaand per project onze toelichting op de uitvoering.

rvs-kapstokken-en-schoenenrekken-0918
Led-doorlopend-leuning-1018
gebogen-hekwerk-rvs-spil-1118
verlichting-park-buiten-1218

Week 9: Kapstok met LED verlichting en schoenenrek Dublin

In dit project produceerden en monteerden wij kapstok Malaga voorzien doorlopende verlichting (ILLUNOX). Alsmede een kapstok Lucca en schoenenrek Dublin perfect passend in de nis. Het is een multifunctionele samenstelling voor het gehele gezin vanwege de geruime ophangmogelijkheden aan de kapstokken en de sfeervolle verlichting.

Week 10: Trapleuning met doorlopende LED verlichting

Naast de modulaire LED verlichting in onze trapleuningen is het ook mogelijk om voor doorlopende LED verlichting te kiezen, LED systeem ILLUNOX®. Door middel van het doorlopende LED verlichtingssysteem, is de verlichting gelijk verdeeld over treden van de trap. De uitvoering en toepassing is modern en past goed in een strak interieur. Daarnaast is de verlichting eenvoudig aan- en uit te zetten, en te dimmen door middel van het geïntegreerde Touch-Dim systeem. Een bron van licht en eenvoudig in gebruik!

Week 11: Spil trapleuning en een ronde balustrade

Met dit project zijn wij flink de rondte in gegaan. De leuning en de balustrade hebben namelijk een behoorlijke 3D draai. De leuning en de balustrade zijn uitgevoerd in het ronde model Allround, waarbij de balustrade drie horizontale knieregels heeft. Het buigen is specifiek maatwerk wat wij in eigen fabriek vervaardigen, zo bent u altijd verzekerd van perfecte pasvorm.

Week 12: Buiten hekwerk met verlichting

In het frisse lentezonnetje is dit bijzondere hekwerk geplaatst. De RVS leuning is voorzien van doorlopende verlichting, LED systeem ILLUNOX, in de kleur warmwit. Bezoekers van dit stadspark in Zeeland kunnen vanaf heden dag en nacht veilig gebruik maken van deze sterke constructie op de trap. Een mooie verfraaiing in opdracht van de gemeente.


Bent u op zoek naar specifiek maatwerk of heeft u een vraag?

Heeft u een wens voor een soort project dat u graag zou willen zien? Of zoekt u specifiek maatwerk? Neem gerust contact met ons op via 024-6636887 of stuur ons een mail. Wij horen graag van u!

Project van de week – MAART