Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

Touch-Dim bediening voor de Lumigrip trapleuning

20 juni 2015

NIEUW!!! Lumigrip kan de maatwerk RVS trapleuningen met LED verlichting, die via de netspanning worden aangesloten, nu ook uitrusten met een Touch-Dim bediening.

De nieuwste bediening is handig en stijlvol geïntegreerd in de trapleuning. De trap en entree van uw woning krijgen een bijzondere uitstraling met dit maatwerk verlichtingsproduct. Lumigrip blijft u verrassen met bijzondere innovaties!

De verlichting kan eenvoudig bediend worden door aanraking aan de uiteinden van de leuning. De verlichting kan aan- en uitgeschakeld en gedimd worden. U kunt zelf dan ook heel makkelijk de verlichtingssfeer in uw woning instellen.

Voor de meerkleurige LED systemen kunnen ook de verlichtingskleuren van de trapleuning ingesteld worden: van warmrood naar koel blauw bijvoorbeeld. Of u kiest voor een zogenaamde Mood stand, waarbij de kleuren automatisch wisselen.

De LEDs van de Touch-Dim bediening blijven branden in het donker, zodat u ook ’s nachts makkelijk te trapleuning kunt vinden en de verlichting kunt aanschakelen.

Uiteraard kan de verlichting ook automatisch schakelen met een geïntegreerd sensorsysteem, die u naar wens in- of uitschakelt. Indien geactiveerd, gaat de verlichting van de trapleuning automatisch aan als u in de buurt komt van de trap. En als u in geen velden of wegen meer te bekennen bent, schakelt de verlichting automatisch uit.

Altijd een energiezuinige en praktische oplossing met een verlichte trapleuning van Lumigrip!

Touch-Dim bediening voor de Lumigrip trapleuning