Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

Referenties

“Langs deze weg (e-mail) willen we jullie firma en monteurs van harte feliciteren voor jullie stipte afspraken, beleefdheid van de vertegenwoordiger en het zeer nauwkeurige werk van jullie monteurs. Jullie verdienen een pluim als bedrijf! Wij zijn super gelukkige klanten en hopen later nog beroep te kunnen doen op jullie.”
(Familie Deboot te Brugge – Project: RVS Balustrade met drie horizontale knieregels)


“Het is een erg mooi product en het is een aanwinst voor het normaal redelijk saaie trappengat.”
(Familie De Beijer te Wijchen – Project: Allround trapleuning met Mood Accu Sense)


“Vorig jaar zijn wij in contact gekomen met Lumigrip om een balustrade in de woonkamer te vervangen. Wat ons enorm aansprak was het creatieve meedenken aan mogelijke oplossingen en de doortastendheid en precisie waarmee vervolgens het werk ingemeten en vervolgens uitgevoerd werd. Wij hadden meteen het gevoel dat we aan deze mensen iets over konden laten. Geen kunstjes maar maatwerk door vakmensen die aan zichzelf en het resultaat hoge eisen stellen. Er wordt netjes en in een gemoedelijke sfeer gewerkt en opgeruimd. Verhelderend waren ook de 3d tekeningen waarin de verschillende opties zichtbaar werden en waardoor vooraf een goed beeld ontstond hoe het eindresultaat eruit ging zien en ook de mogelijkheid gaf tot aanpassingen. Omdat de eerste klus zo goed beviel hebben wij ook een vervolgopdracht gegeven voor een andere trap- en balustrade renovatie en een kapstok geheel op maat laten maken. Wij zijn zeer tevreden over de professionele aanpak en uitvoering door Lumigrip!”
(De heer Pieter te Voorschoten – Project: RVS balustrades en RVS kapstok)


“Complimenten voor de monteurs! Wij zijn zeer tevreden en alles is netjes opgeruimd na montage.” (Familie Paul te Wamel – Project: Allround trapleuningen MultiColour Touch-Dim Sense)


“We zijn er gewoon heel erg blij mee. Waarschijnlijk komen onze buren ook naar jullie, ze zijn ook helemaal enthousiast. Zo’n mooie kwaliteit, zo’n sfeervolle verlichting met veel mogelijkheden. En goed grip aan de trapleuning, want dat is het belangrijkst.” (Familie te Balgoy – Project: Allround trapleuning met Mood Accu Sense en kapstok model 7+4)


“Ons product is naar onze wens en in goed overleg op een vlotte manier ontworpen en gemaakt. Volgens afspraak stond de kapstok klaar toen we het ophaalde” (Familie te Boornbergum – Project: RVS kapstok)


“Echt keurig mannen. Wij hebben toevallig onlangs jullie adres aan een van de bewoners in dit pand doorgegeven” (Familie te Schaijk – Project: Solid trapleuningen en glazen balustrade)


Hartelijk dank voor de professionele afwerking. Uw product geeft een mooie uitstraling aan de hal, alle afspraken (inclusief aanvangstijden) werden stipt nagekomen. Complimenten, werden alle klussen maar op deze wijze uitgevoerd.
(Familie te De Meern – Project: RVS Allround trapleuningen voor twee verdiepingen)


“Ik heb voor dit bedrijf gekozen omdat ze staan voor kwaliteit en service. De RVS trapleuning met LED verlichting is een mooi en stijlvol product, waarbij aan kleinste dingen wordt gedacht. Voor wat betreft de service en het vakmanschap zijn de leuningen met veel zorg opgemeten en geplaatst. Mijn ervaring met Lumigrip is zeer positief en ik geef ze een dikke 10 als cijfer. Indien men houdt van kwaliteit en design, kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen.”
(De heer Deibert te Uithoorn – Project: Allround trapleuning Mood Accu Sense)


“Ik heb gekregen wat ik wilde en daar heeft Lumigrip erg haar best voor gedaan. Ze zijn erg klantvriendelijk en de monteurs waren erg netjes.”
(Mevrouw Beunis te Tilburg – Project: Allround trapleuning en glazen balustrade)


“Alleen maar lof. Een 10 voor dienstverlening!”
(Familie Van Dijk te Wassenaar – Project: RVS Kapstok op maat met schoenenrek)


“Lumigrip heeft erg goed werk geleverd en het mag gezien worden“
(De heer Bruers te Westerlo – Project: Allround trapleuningen)


“Ik vond de informatieverstrekking bij Lumigrip erg goed.”
(Familie Van der Meer te Haarlem – Project: Allround trapleuning met Mood Accu Sense)

 


“De service was erg goed en professioneel. De storing bij ons is goed opgelost in een zeer kort tijdsbestek.”
(Familie te Arnhem – Project Allround trapleuning met Mood Accu Sense)


“Een erg mooi product waarbij met LED verlichting iets bijzonders gecreëerd wordt.”
(Familie Menger te Halsteren – Project: Allround Mood Accu Sense)

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Meer weten? Neem contact met ons op!

mail ons bel mij