Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

Project van de week – Mei

30 mei 2018

Laat u inspireren door projecten uit mei

Wekelijks deelt Lumigrip via haar sociale media kanalen, zoals Facebook, een ‘project van de week’. Dit zijn projecten waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit en geven u een goed beeld van de verschillende mogelijkheden binnen onze producten. In maand mei zijn dit vijf diverse projecten waar u zich mogelijk ook in herkent. Zo monteerden wij onder andere een vierkante balustrade Square met glas in combinatie met Square trapleuningen, RVS hekjes in een tuin én spiltrapleuningen. Kortom, een maand vol met diverse projecten. 


Week 18: Square glazen vierkante balustrade met Square leuning 

Wij monteerden een Square glazen vierkante balustrade langs de overloop, én een trapleuning. Vanwege de vierkante uitvoering krijgt zowel de balustrade als de leuning een stoere, en moderne uitvoering. Door het toepassen van (deels) gematteerd glas in deze situatie, behoudt de ruimte zijn open en lichte karakter. 

Week 19: RVS hekjes in een tuin

De zon schijnt weer volop, en dat betekent dat het tijd is om lekker buiten in de tuin te zitten. Deze moet echter wel veilig te betreden zijn. Daarom plaatsen wij deze week vier RVS tuinhekjes bij deze klanten. Deze geven extra ondersteuning bij het op- en afgaan van de trap, en zien er ook nog eens strak uit. Een echte win-win situatie! 

Week 20: Twee spiltrapleuningen 

Deze week monteerden wij twee spiltrapleuningen voorzien van knieregels, en staanders welke om en om de trede geplaatst zijn. Bevestiging is door en door. Tijdens de montage is gebruik gemaakt van de reeds bestane gaten in de treden, en zijn de oude gaten afgedekt met speciale RVS doppen. Hierdoor was het boren van nieuwe gaten niet nodig, en zijn de oude gaten stijlvol weggewerkt. 

Week 21: Glazen balustrade in combinatie met een trapleuning met LED verlichting 

Deze week hebben wij een glazen balustrade rondom het trappengat gemonteerd. Hier heeft Wolfstraprenovatie voorafgaand een renovatie uitgevoerd. Het (veiligheids-)glas van de balustrade zorgt ervoor, dat ondanks de hoeken van de balustrade, de ruimte open en licht blijft. Naast de glazen balustrade produceerden wij ook een RVS trapleuning, voorzien van het Lumigrip Mood Accu LED verlichtingssysteem, welke volledig met de trap meeloopt. Omdat de verdiepingsvloer niet verder afgewerkt werd is ook de vloer afgewerkt met een RVS U-profiel. 

Week 22: RVS balustrade

Deze week hebben wij een erg strakke en stijlvolle situatie. We hebben de houten balustrade vervangen voor een moderne RVS balustrade. Ook had de klant gekozen voor een traprenovatie door NEWstairs. Deze renovatie in combinatie met ons RVS maatwerk geeft de trap direct een heel ander uiterlijk, en zorgt ervoor dat de situatie licht en open is. 


Bent u op zoek naar specifiek maatwerk of heeft u een vraag?

Heeft u een wens voor een soort project dat u graag zou willen zien? Of zoekt u specifiek maatwerk? Neem gerust contact met ons op via 024-6636887 of stuur ons een mail. Wij horen graag van u!

Project van de week – Mei