Voetbalteam F1 SC Woezik kampioen!

Mood accu - Lumigrip

Tijdens een spannende wedstrijd tegen het team F1 van Union Nijmegen is de F1 van SportClub Woezik te Wijchen kampioen van de hoofdklasse geworden. Sponsor Lumigrip en de in grote getalen meegekomen supporters waren trotse getuigen van het duel dat met een verdiend 1-6 werd afgesloten.

In de eerste helft van de wedstrijd kwam Union op een voorsprong van 1-0 te staan. De tot dan toe ongeslagen spelers van Woezik kregen het al een beetje benauwd en de druk was groot. Er moest minimaal gelijk gespeeld worden om tot kampioen van deze seizoenshelft uitgeroepen te kunnen worden. In de eerste helft zagen we veel kansen voorbij komen, maar deze konden nog niet vertaald worden in concrete doelpunten. Na de rust en de motivatiespeech van trainer Lex, liet de F1 zich van zijn beste kant zien. Union kwam ternauwernood nog aan de bal en de treffers van Woezik vlogen achter elkaar het doelnet in.

Toen de scheidsrechter het eindsignaal gaf, kon er niets meer het geluk van de jonge voetballertjes in de weg staan. Hossend gingen de mannetjes de kleedkamer in, waar de kampioensmuziek hen verwelkomde.

Terug bij Woezik werden de kleine spelertjes met het clublied onthaald in de kantine van de voetbalclub. En onder het oog van vele toeschouwers, bouwden de junioren van de F1 er een waar feestje van. Voor elk teamlid een mooie glimmende beker en een foto van het team. En natuurlijk met z’n allen lekker aan een frietje.

Jongens bedankt allemaal. Lumigrip is trots op jullie!