Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

PROJECT VAN DE WEEK

22 september 2016

Week 38

Wellicht een onverwachte situatie maar, zeker niet ondenkbaar. Onze RVS trapleuningen met LED verlichting zijn ook uitermate geschikt in verzorgingshuizen en andere openbare gebouwen waar ondersteuning nodig is in en rond om het gebouw. De verlichting zorgt voor extra veiligheid en maakt het geheel net wat aantrekkelijker. Als extra ondersteuning zijn er bij een aantal bewoners ook verticale grepen gemonteerd. Deze zorgen ervoor dat het opstaan uit een rolstoel gemakkelijker wordt.

De doorloop van dit project was circa twee maanden. Er is veel contact geweest met de medewerkers om een zo passend mogelijk product af te leveren. Zo zijn bijvoorbeeld de leuningen afgewerkt met bochtjes richting de muur. Dit zorgt ervoor dat bij het grijpen van de leuning nooit kleding kan blijven hangen en een ongeluk veroorzaken. Een veilig gevoel voor de bewoners.

Meer informatie over onze RVS leuningen met verlichting vindt u hier. Heeft u interesse in een vergelijkbare oplossing? aarzel niet contact op te nemen.

Benieuwd naar andere projecten van ons?

Wij delen elke week een leuk project waar wij trots op zijn of waar een bijzonder verhaal achter zit. Heeft u een wens van een soort project dat u graag zou willen zien? Stuur ons een mail, wij horen graag van u!

PROJECT VAN DE WEEK