Lumigrip verlichte leuning balustrade
lumigrip verlichte trapleuning

Welkom op onze vernieuwde website!

23 mei 2016

Nieuwe vormgeving en functies

Om u nog beter van dienst te zijn, hebben we onze website vernieuwd en in een nieuw jasje gestoken. Niet alleen is de vormgeving verbeterd en zijn een aantal functies toegevoegd, maar u kunt onze website nu ook heel makkelijk bekijken via uw mobiele telefoon of via een tablet.

Eenvoudig contact met Lumigrip

Een digitale brochure kan heel eenvoudig aangevraagd worden en u kunt ook aangeven dat u graag teruggebeld wilt worden voor gericht advies over de diverse mogelijkheden van de Lumigrip producten voor uw woning. Of u vraagt het advies digitaal aan. Uiteraard alles geheel vrijblijvend.

Beeldmateriaal leidt tot inspiratie

Laat u inspireren door de product- en projectfoto’s bij de producten en de impressies. En bent u op zoek naar een voorbeeld van een specifieke toepassing, dan horen we dit uiteraard graag. In de afgelopen jaren hebben we honderden particuliere projecten gerealiseerd, waarvan we slechts van een selectie beeldmateriaal kunnen plaatsen.

Nieuwe functies

Binnen de website kan nu ook met zoekwoorden gezocht worden. Handig als u bijvoorbeeld in één oogopslag wilt zien wat er allemaal op onze website staat over ‘balustrade glas’ of over het LED verlichtingssysteem ‘Mood’. En naast onze nieuwsberichten op de website vindt u op de homepage nu ook de rubriek ‘Uitgelicht’. Hierin aandacht voor onderwerpen zoals het schoonhouden van RVS of veiligheid op de trap.

Bedankt Prode!

Onze webbouwer Prode willen we hartelijk danken voor de fijne samenwerking bij het realiseren van onze vernieuwde website. Mede door hun creativiteit en inspanningen is de website tot stand gekomen. En we zijn trots op het eindresultaat dat gezien mag worden!

Graag uw feedback

Mocht u toch nog wat missen binnen onze website, bijvoorbeeld bij veel gestelde vragen of heeft u tips ter verdere verbetering, dan horen we het uiteraard graag. Net zoals de producten en dienstverlening van Lumigrip, blijven we continu verbeteren om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Hartelijke groeten,

Team Lumigrip

Welkom op onze vernieuwde website!